HTC & LG – Brand-uri inovatoare

Hello all,

Sunt un fan Android. Punct.

Am fost timp de 3 ani tester de soft și am avut ocazia sa îmi treacă prin mana mai multe Brand-uri de device-uri atât pe Android, dar și pe IOS sau Windows.

Pe atunci Windows, nu avea cu ce sa se laude (nu ma contrazic cu mine însămi, care mi-am cumpărat o tableta pe Windows și am lăudat-o într-un post pe acest blog. Atunci în trecut NU, acuma DA 😛 ), IOS, pur și simplu nu ma atrage din diverse motive în care nu ma voi băga acum, deci a rămas Android.

Toate Smartphone 0 urile care le-am avut au fost fie HTC fie LG, ambele fiind din punctul meu de vedere inovatoare atât din punct de vedere a softului dar și a designului, cu fiecare model aducând noi funcții și aspecte frumoase de design.

HTC

HTC 10 – Procesor Quad-Core 2.2GHz, Super LCD 6 Quad HD Capacitive touchscreen 5.2″, 4GB RAM, 32GB Flash, 12MP, 4G, Wi-Fi, Android (Gri) (link)htc_10

Este printre cele mai noi telefoane de pe piața. Părerea mea este ca în ziua de azi, toate telefoanele indiferent de preț au absolut tot ce ai nevoie, dar Soft-ul evoluează și încet încet, ce azi este super performant, maine poimâine nu va mai putea face fata actualizărilor aduse de diverse companii aplicatilor propii. De aceea este bine sa investești într-un telefon care, deși plătești mai mult acum, îl poți tine 3, chiar 5 ani fără sa rămâna în urma datorita „uzurii morale”.

Desire 620G, Procesor Octa Core 1.7GHz Cortex-A7, Super LCD capacitive touchscreen 5″, 1GB RAM, 8GB flash, 8MP, Wi-Fi, 3G, Dual Sim, Android (Gri) (link)

htc-desire-620g-dual-sim-feature-600x400

Un model HTC mai accesibil face parte din seria Desire, modelul 620. La un preț mai accesibil, personal l-am văzut in mana, m-am jucat putin cu el și mi-a plăcut felul cum a fost conceput atât din punct de vedere a soft-ului dar și a hard-ului, la un preț atât de accesibil.

LG5

LG G5, Procesor Quad-Core 2.1GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 5.3″, 4GB RAM, 32GB Flash, 16MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Titan Grey)(link)

lg-g5-6164

Seria „G” de la LG este Flagship-ul de la LG, aducând cu fiecare nou model , inovații care le face sa se distingă de alte produse. Telefonul este modular, aducând posibilitatea sa aduci diverse add-on-uri, care sa îmbunătățească experiența care o ai cu dispozitivul.

LG G3 D855, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz, True HD-IPS + LCD 5.5″, 3GB RAM, 32GB Flash, 13MP, 4G, Wi-Fi, Android (Negru) (link)

ah-lg-g3-2014-7

LG G3, este un Flagship mai vechi al LG-ului, și telefonul care îl folosesc în momentul de fata. Deși îl am deja de un an și jumătate, poate mai mult, consider ca încă este mult superior fata de multe modele de telefoane care apar acum.

Il recomand cu plăcere cine dorește sa își cumpere un telefon care nu costa extraordinar de mult, eu inițial am cumpărat acest telefon la 1800 de RON, dar acesta se poate găsi pe link-ul de mai sus, acum la un preț cu câteva sute de lei mai ieftin.

Eu am mers pe principiul, ia un telefon mai bun acum, reziști cu el 3,5 ani și aceasta „politica” a mea personala a avut succes când vine vorba despre acest telefon.

Articolul este o părere personala, LG si HTC fiind brand-urile pe care eu le consider ca sunt potrivite ca preț/calitate și care m-au impresionat.

Acum ca se apropie Black Friday, poate merita sa ne uitam peste aceste opțiuni.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s