Iphone 7 – win or fail?

Iphone 7 – win or fail?

Salut tuturor,

De când a fost lansat noul „Flagship” a lui Apple, am observat foarte multe review-uri și păreri la adresa lui Iphone 7 (link), majoritatea negative.

Pe lângă discuțiile tehnice despre specificați, cel mai ușor de observat aspect a telefonului este ca: NU ARE JACK/MUFA SEPARATA PENTRU CAȘTI!

Căștile care vin odată cu telefonul se vor putea conecta pe același jack care va fi folosit și pentru reîncărcarea bateriei.

Eu personal ma bucur foarte mult ca Apple, fiind lider de piața în domeniu și-a asumat acest risc (clienții fideli sa nu le placa acest aspect).

De aici comentarii ca: „Ce faci dacă vrei sa asculți muzica când este telefonul la încărcat?” sau alte răutăți de genul acesta.

Daca aveai mufa pentru caști, stăteai cu capul legat de priza de perete?

Alternativa?Incearca  Caști Wireless!

iphone-7-concept-2

Eu pe Androidul meu am o pereche de caști fără fir, o versiune universala și relativ ieftina fata de ce exista pe piața, inițial cumpărate cu gândul ca le voi folosi la antrenament când voi merge la sala de fitness, dar am ajuns sa le folosesc și în casa, vizionând filme sau jucam du-ma jocuri.

Părerea mea este ca multa lume nefolosind astfel de caști sunt convinși ca vor avea încă un aparat care va trebui încărcat și avut grija sa nu rămână fără baterie; știu pentru ca și eu am fost în aceasi situație înainte de a le cumpăra.

Bateria tine 8 ore de ascultat muzica non-stop și peste 200 de ore în stand-by, iar încărcarea….într-o ora nu ai ce face.

Sunt foarte ușor de folosit!

Sunt convins ca Apple fiind un producător premium nu se va lasă mai prejos și daca e sa dezvolte ceva de genul, nu se va opri la specificatile unor caști universale și vor crea ceva pe măsura numelui Apple.

Mai jos va recomand 2 perechi de casti wireless:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s