Un weekend escape si un GPS flamand de energie

Un weekend escape si un GPS flamand de energie

 

Acum câteva săptămâni am fost plecat într-un scurt „weekend escape” cum se zice, Timișoara-Alba Iulia, cu oprire la castelul Corvinilor.

Ca pentru orice călătorie mica sau scurta, mi-am pregătit bagajele, m-am asigurat ca avem un plan pentru a ne folosi din plin weekendul, am verificat luminile la mașina și când sau sa plec, îmi montez telefonul cu aplicația de GPS pornita, observ ca deși conectat la priza mașinii, telefonul nu primește curent!

Pff!!!, caut investighez… imi dau seama ca am am un defect la priza de mașina; probabil o siguranța arsa, în fine, trebuia sa plec atunci. Deși am 100% la baterie, mai putin probabil ca ar fi rezistat telefonul și cu mica oprire pana sa ajung în Alba.

Salvarea a venit din partea Power Bankului portabil care il aveam in geanta si care era încărcat full și pregătit de acțiune, aveand capacitatea de a încărca de încă 2 ori telefonul.

powerbank-2

Fie ca țineam telefonul conectat direct în power bank, în timp ce conduceam pe bord, fie ca era la încărcat în geanta, în timp ce vizitam diferitele atracții turistice de pe drum, nu a fost foarte greu sa jonglez cu el, niciodată scăzând nivelul de baterie al telefonului sub 20%.

Din punctul meu de vedere este destul de bine, ținând cont ca pe telefon aveam pornit tot drumul, rețeaua de date, GPS-ul, ecranul era la maxim și asa mai departe

Pot sa zic, ca într-un final când am ajuns la destinația finala, încă mai aveam suficient in power bank suficienta energie încât sa ma tina încă o zi.

Tipa din videoul de mai jos, da o explicație mai generala, de cum arata și se folosește un power bank: CLICK HERE!

Desigur, dacă avem nevoie de un power bank nu trebuie sa intram pe Amazon.com sa comandam unul, când avem opțiunea mai rapida sa il găsim pe magazinele noastre, de genul EvoMag sau Cel.ro .

Mai jos se pot găsi linkuri pentru exemple foarte bune de acumulatori externi, la diferite preturi și diferite capacități.

Preturile postate mai jos, pot varia fata de site, în funcție de diferitele promotii.

Pret Baterie (link-uri mai jos) Capacitate
24 lei Trust Primo Powerbank Black 2200 mAh
44 lei Trust Primo Powerbank Black 4400 mAh
69 lei Trust Primo Powerbank Black 8800 mAh
97 lei Asus ZenPower 10050 mAh
142 lei Lenovo PB410 5000 mAh
200 lei Samsung EB-PG935BSEGWW 10200 mAh

Power bank-ul ce îl folosesc eu, este similar cu Lenovo PB410, la o capacitate de 5000 mAh. Si teoretic, bateria telefonului meu fiind de 3000 mAh, il pot încarcă de odată plus aproape încă odată.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s